• Word jij vrijwilliger bij de club?

  HV Tornado is trots op onze vrijwilligers en is continu op zoek naar nieuwe aanwas vrijwilligers. Het is belangrijk om samen het handbal voor onze leden, jezelf of je dochter of zoon mogelijk te maken. Zonder vrijwilligers heeft HV Tornado geen bestaansrecht. De vereniging heeft jullie nodig!

  Wil jij ook deel uitmaken van een hecht team, super leuke vereniging waarin je nieuwe vaardigheden leert en ervaring opdoet? Waarin je nieuwe kennissen of vrienden vindt  en veel gezelligheid treft. Bekijk dan de mogelijkheden hieronder.

  Versterk het BESTUUR van HV Tornado

  • Voorzitter
  • Algemeen lid

  Vind je het leuk om projectmatig te werken? Binnen het bestuur zijn we op zoek naar een vrijwilliger die maandelijks aansluit bij ons bestuur overleg. Op deze manier krijg je alles mee over het reilen en zeilen binnen de vereniging. Samen kunnen we dan kijken waar je interesses liggen om een verbeterproject of taak op te pakken binnen de vereniging. Handbalkennis is geen pre, projectmatig werken wel.

  Kom jij de commissie HANDBALZAKEN versterken?

  • Coördinatoren voor scheidsrechters (jeugd en senior)
  • Coördinatoren voor Geef de bal door op basisscholen, schoolhandbal, hemelvaarttoernooi, minimiddagen
  • Coördinator Heerhugowaard sport / sporthallen regelen
  • Coördinator A/B-jeugd
  • Coördinator seniorenteams
  • Coördinator/gezicht van de F jeugd
  • Trainer F-jeugd, 1ste aanspreekpunt voor nieuwe ouders en kinderen  woensdagmiddag 16.00- 17.15

  Vind je regelen en organiseren leuk om te doen? Een taak of project? Alles kan. De commissie handbalzaken regelt alles rondom trainingen en wedstrijden. Super belangrijk dat dit goed geregeld is, maar dat kan alleen met voldoende vrijwilligers. Voor veel taken is kennis van handbal niet eens noodzakelijk, dus laat je hierdoor niet afschrikken. Denk hierbij aan projecten of taken als het zelf opzetten van een event  (toernooien, clinic op scholen, e.d.) of alleen helpen bijvoorbeeld. Een ander voorbeeld is een taak om samen met KSV en HHW sport de sportzalen in te plannen en hier samen afspraken over te maken. Daarnaast zoeken we nog een trainer en/of coördinator voor de F teams. Want bij de jongste jeugd begint de basis van de vereniging. Er zijn ook periodieke taken mogelijk. Natuurlijk kun je meelopen en krijg je ondersteuning. Dit zijn taken die je met zijn allen doet. Schroom niet en meld je aan bij onze commissie.

  Kom jij onze MARKETING/WEBREDACTIE commissie versterken?

  Tornado heeft de ambitie om zich online te verbeteren en op de kaart te zetten.  HV Tornado wil actiever worden in de communicatie naar leden en de omgeving. Via de website , socials of nieuwsbrief of misschien heb je wel andere creatieve ideeën. Ben jij handig met social media, barst je van creatieve ideeën of ben je vlot met de pen, dan zoeken we jou!

  Er zijn veel verschillende mogelijkheden om  je in te zetten voor  HV Tornado. De ene persoon doet vrijwilligerswerk om ervaring op te doen, de ander omdat hij of zij  een bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Het mooie binnen een vereniging is, dat er altijd een rol of taak  is die bij je past en waarin je je kunt ontwikkelen. Staat er iets bij waarvan je denkt, dat wil ik graag doen! Laat het dan weten!

  Aanmelden kan via vrijwilligers@hv-tornado.nl  of via een appje naar Brenda Tijseling 06-14557360