• We zijn weer aan het einde van het seizoen en dat betekent dat de coaches en trainers in samenspraak met Handbalzaken weer druk bezig zijn geweest met de teamindeling voor het seizoen 2024-2025. Hoe deze teamindeling tot stand is gekomen, lees je hieronder. Reacties op de voorlopige teamindeling kunnen tot en met zondag 2 juni gedeeld worden met Handbalzaken via handbalzaken@hv-tornado.nl.

  Het is onze gedeelde ambitie om ervoor te zorgen dat iedere speler volgend seizoen met enthousiasme en op zijn of haar eigen niveau kan spelen. Dit is zoals elk jaar een hele klus om voor elkaar te krijgen. We houden hierbij rekening met de ontwikkeling en groei van spelers, maar ook het sociale aspect wordt hierin meegenomen.

  Het is belangrijk te benadrukken dat de teamindeling voorlopig is en dat er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden. We nemen de tijd gedurende de start van het nieuwe buitenseizoen om ervoor te zorgen dat elke speler uiteindelijk op een plek speelt die recht doet aan zijn of haar vaardigheden en enthousiasme voor het spel.

  Coaches en trainers gezocht
  Nu de voorlopige teamindeling bekend is, zijn we ook bezig om coaches en trainers aan de teams te koppelen. Helaas zijn nog niet alle teams hiervan voorzien. Lijkt het jou leuk om een jeugdteam te coachen of training te geven, kun je je aanmelden door te mailen naar handbalzaken@hv-tornado.nl.

  Wij kijken uit naar een nieuw sportief seizoen!

  Klik op de link voor het overzicht van de voorlopige teamindelingen: 

  VOORLOPIGE TEAMINDELING SEIZOEN 2024-2025 

  Met vriendelijke groet,

  Handbalzaken