• Afgelopen dinsdagavond 12 april heeft de gemeenteraad unaniem besloten om een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen voor de plannen van onze relocatie.

Het doet ons als HV Tornado zeer goed dat alle politieke partijen enthousiast zijn over de toekomst van Sportpark de Kabel en voor SVW'27 en Tornado als verenigingen.

Het projectteam de Kabel, waar HV Tornado een zitting heeft, kan nu verder met het maken van indelingstekeningen voor het sportterrein en opstallen waarbij wij jou als lid te zijner tijd op de hoogte zullen stellen.

Ook zal er door de gemeente een participatieproces worden opgestart om alle omwonenden bekend te maken met de plannen zodat men kan meedenken door middel van een ontwerpfestival.

Voor onze vereniging is dit een grote stap in de goede richting, waar wij als bestuur van HV Tornado zeer content mee zijn en wij gaan dan ook met volle enthousiasme verder met het maken van de plannen.

Martijn, Cris en Louis