• Tornado doneert aan stichting straatkinderen Medellin

Op 4 mei jl. werd op de Tornadovelden het straatvoetbaltoernooi van SVW ´27 gehouden.

Een deel van de kantine opbrengst van deze dag is door Tornado gedoneerd aan de stichting van Ed Veldhuizen. Ed is een van de mede-organisatoren van dit toernooi en is oprichter en bestuurslid van de stichting straatkinderen Medellin. In de afgelopen dertien jaar sinds de oprichting is de stichting enorm gegroeid. Ongeveer driehonderd kinderen nemen deel aan een grote diversiteit aan activiteiten met als doel te werken aan een betere toekomst. De kinderen leren dat ze zelf verantwoordelijk zijn om hun dromen waar te maken en momenteel worden ruim tien kinderen begeleid tijdens hun studie op de universiteit wat wordt vergoed door de stichting.

Tornado is blij om deze bijdrage te kunnen doen aan de stichting. Neem eens een kijkje op de website Stichting Children of Medellin , hier kan je zelf ook doneren.