• Mixtoernooi 3 september 2022

Het einde van het seizoen is al in zicht! Dat betekent dat we ook alweer vooruit kijken, en vooral ook, uitkijken naar een nieuw handbalseizoen met allemaal leuke activiteiten!

Het volgende seizoen willen we starten met een spetterend toernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 3 september 2022.

Ouder/kind toernooi (voor F t/m C jeugd)

• Het toernooi start om 15.00 uur met de eerste wedstrijden.

• Er worden verschillende poules gemaakt. De indeling van de teams maken we op de dag zelf bekend.

• De jeugd en de ouders zitten in aparte teams, zodat de meiden en jongens ook echt tegen hun ouders handballen.

Mixtoernooi (alleen voor leden A,B, recreanten, senioren dames en heren)

• Het toernooi start om 19.30 uur met de eerste wedstrijden.

• De indeling van de teams maken we op de dag zelf bekend.

Buffet

• Het buffet zal beginnen na aanvang van de laatste wedstrijden van het ouder/kindtoernooi, dit zal rond 17.15 uur zijn.

• Het buffet zal bestaan uit verschillende gerechtjes.

• De kosten voor het buffet voor de jeugd tot 12 jaar bedragen €5,00, boven de 12 jaar zijn de kosten €12,50. Dit kan voorafgaand bij de bar betaald worden, het liefst met de pin.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan snel op, uiterlijk 12 augustus 2022, bij de activiteitencommissie via ac.hvtornado@gmail.com (vermeld hierbij je naam + achternaam, in welke team je speelt, van wie je de ouder/verzorger bent en of je gezellig een hapje mee-eet met eventuele allergieën).

Wij kijken er naar uit, we hopen op veel aanmeldingen!

Voor nu wensen wij iedereen een heel mooie zomervakantie en graag tot volgend seizoen.

Groeten,

de activiteitencommissie