• Wedstrijdkleding

  Het verenigingstenue van HV Tornado bestaat uit een rood-zwart shirt en een zwarte korte broek. Het shirt en de korte broek worden door HV Tornado aangeschaft. HV Tornado geeft het tenue in bruikleen. Als lid betaal je hiervoor jaarlijks een bijdrage in de contributie. 

  Marieke vd Eng coordineert de verenigingstenues. Mail -.

 • Onze webshop

  U vindt in onze webshop een ruim aanbod van (HV Tornado) sportkleding, ballen, kniebeschermers, tassen en andere accessoires.  

  Door een mooie samenwerking met de kledingwinkel van voetbalvereniging SVW ’27 is er de mogelijkheid om de artikelen daar te zien en te passen. Hierna kan de bestelling online worden gedaan, dit is belangrijk omdat bij bestellen via de HV Tornado webshop een lid 15% korting krijgt én HV Tornado een bijdrage van 10% over de bestedingen. Zo help je ook de vereniging! 

  De bestelde artikelen kunnen worden bedrukt met logo en naam en weer worden opgehaald bij SVW.

  De standaard openingstijden van de HV Tornado kledingshop bij SVW zijn:

  • Dinsdagavond                        19.00 uur tot 21.00 uur.
  • Zaterdag                                09.00 uur tot 13.00 uur.

  Daarnaast kan je een afspraak maken om kleding te passen via het mailadres: kledingfonds@svw27.nl of telefonisch met Peter de Boer: 06-41239131.

 • Sleutels en trainingsmaterialen

  Ferry de Graaf coordineert het beheer van sleutels en inkoop en onderhoud trainingsmaterialen. Ferry is bereikbaar op 06-53661234.