• KICK OFF - Walking Handbal bij HV Tornado

    Op maandag 2 mei van 14.00-15.00 uur is er een KICK OFF - Walking Handbal bij handbalvereniging Tornado. In de week van 25 april t/m 8 mei organiseert Heerhugowaard Sport de Open Club en vinden een tal van activiteiten plaats op het open sportpark de Kabel. Meer informatie vind je in de flyer.

    Walking Handbal is een variant van handbal waarbij niet wordt hardgelopen, maar er wordt gespeeld met een aangepaste bal op een aangepast veld. Het is daarom uitermate geschikt voor ouderen, zowel mannen als vrouwen, die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Handbal is een teamsport en dat maakt ook deze variant zo leuk: het sociale contact is namelijk minstens net zo belangrijk als het bewegen. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+

    Voor deze activiteiten zijn niet alleen (oud)leden van de vereniging welkom, maar ook andere geïnteresseerden. Het is een laagdrempelige beweegvorm, waarbij iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen.

    Voor info en inschrijving kijk op: www.heerhugowaardsport.nl.