• Inloopspreekuur Fysio in de Praktijk

  Ik ben Federico Paloni fysiotherapeut bij Fysio in de Praktijk. Al enkele jaren zijn wij als fysio praktijk verbonden met Tornado, waarbij we de revalidaties begeleiden, maar ook een inloopspreekuur verzorgen. Voor een aantal bekend, maar waarschijnlijk niet voor iedereen. Vandaar deze introductie.

  Elke maandagavond van 17:00-18:00 verzorg ik het inloopspreekuur in de Praktijk aan de van Loonstraat 1a, waarbij jullie terecht kunnen voor onderzoek, vragen of korte fysiotherapeutische behandelingen. Dit is geheel kosteloos voor alle speelsters/spelers en vrijwilligers van Tornado. Doordat wij over de gegevens van de trainers beschikken, kunnen wij de lijntjes kort houden en informeren over het behandelplan en de prognose.

  Speelsters van de selectie (Dames 1 & 2) kunnen ook buiten het inloopspreekuur om, binnen 48 uur kosteloos gezien worden voor een intake in De Praktijk. Op deze manier kunnen we sneller schakelen, omdat er niet op het inloopspreekuur gewacht hoeft te worden.

  Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 06-10419353 of via mail op Federico@welkomindepraktijk.nl.

  Met sportieve groet,

  Federico Paloni

  Fysiotherapeut

  06-10419353

  Federico@welkomindepraktijk.nl