• Contributie

  De contributie voor het seizoen 2023-2024 bedraagt:
   
    Incl. 5% CPI
  Senior selectie1 € 317
  Senior selectie2  € 299
  Senior € 275
  Recreant € 237
  A-jeugd € 220
  B-jeugd € 195
  C-jeugd € 185
  D-jeugd € 185
  E-jeugd € 175
  F-jeugd € 140
  Jeugd trainingslid € 50
   

   

   

   

   

  • De contributie voor de trainingslid jeugd (alleen meetrainen) is: € 50,-  per seizoen (€ 25,- /half seizoen)
  • Je wordt of bent lid van de vereniging voor de duur van een seizoen. Daarvoor bieden wij  de leden de faciliteiten om te kunnen handballen. Als vereniging maken wij gebruik van o.a. het lidmaatschapsgeld om het gehele jaar door de aangegane verplichtingen te kunnen bekostigen.
  • Er wordt in de basis geen contributie teruggegeven bij blessures, zwangerschappen of overige redenen waardoor leden (een deel van) de wedstrijden niet kunnen spelen. Een uitzondering kan in een uitzonderlijk geval worden gemaakt door de ledenadministratie samen met het bestuur. Een verzoek hiertoe kan ingediend worden bij de ledenadministratie.
  • Indien er 2 of meer leden van een gezin lid zijn van de vereniging wordt er een korting gegeven van 10 % op het totale contributiebedrag.
  • De contributie wordt via automatisch incasso tbv rekening nummer NL03 RABO 0119 9354 57 ten name van Handbalvereniging Tornado geïnd. De incasso vindt plaats in 2 termijnen. De eerste incasso vindt plaats rond 1 september en de tweede incasso rond 1 november.
 • Goed om te weten

  De Huygenpas is een kortingspas voor inwoners van de gemeente Heerhugowaard met een laag inkomen. Elk gezinslid vanaf 12 jaar ontvangt een eigen pas. Het tegoed voor kinderen van 4 t/m 11 jaar wordt bijgeschreven op de pas van de ouder.

  Bij de pas krijgt u een digitaal tegoed dat u kunt besteden bij Tornado voor het lidmaatschap. 

  Meer informatie over de Huygenpas (haltewerk.nl)