• Bestellen via SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan HVTornado, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online bv. een pizza via Thuisbezorgd en HV Tornado ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
    Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Tornado.
    En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Tornado ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Tornado. Voor jou een kleine moeite, voor Tornado zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
    75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Tornado. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Tornado hier direct van!

Ook de app is makkelijk in gebruik, alleen even downloaden en voor HV Tornado kiezen. Velen hebben al besteld via SponsorKliks en de teller voor de vereniging staat inmiddels op 446,41 Euro.

Je blijft anoniem:

Noch SponsorKliks, noch Tornado weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Tornado is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Tornado niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Tornado

Alvast bedankt!