Rabobank ClubSupport Verenigingsondersteuning

Updated: oktober 6, 2021

Dit initiatief van de Rabobank geeft verenigingen de mogelijkheid om een leuk bedrag bij elkaar te verzamelen. Daarom vragen we iedereen met een Rabobank rekening te stemmen op Tornado. Iedere stem kan tot wel € 4,00 opleveren. Daarom even een korte uitleg.

De Rabobank stelt 15 miljoen euro beschikbaar voor het verenigingsleven. De leden van de Rabobank mogen beslissen waar deze bijdrage naartoe gaat, door te stemmen op hun favoriete vereniging of stichting.

Het hebben van een rekening bij de Rabobank is dus niet voldoende om te mogen stemmen. Daarvoor moet je je eerst opgeven als lid. Dit kan eenvoudig via de website van de Rabobank en het kost niets; https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

U kunt ons steunen door te stemmen, maar u mag ook buren, familie en kennissen (mits ze lid zijn van de Rabobank) over halen om hun stem op Tornado uit te brengen. Zo hebben wij vorig jaar ook een flink bedrag bij elkaar gespaard.

Alle Rabobank leden hebben al een bericht ontvangen met een unieke code en een link naar de stemsite. De stemperiode loopt van 4- t/m 25 oktober. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee per club. Dus breng 2 stemmen uit op Tornado! We hebben dit jaar weer een dealtje gemaakt met S.V.W. 27, zij vragen hun leden ook 2 stemmen uit te brengen op Tornado! Als tegenprestatie zouden wij het fijn vinden als jullie ook 2 stemmen op S.V.W. 27 willen uitbrengen! In 2020 hebben we dit ook gevraagd en daardoor verdubbelde de opbrengst bijna.

Roep daarom alle clubleden of sympathisanten op om bij familie, vrienden en kennissen te informeren of zij lid zijn, of willen worden via bovenstaande link. En of ze dan op onze club willen stemmen! Stemmen kan op onderstaande link. (Let op! Er wordt gevraagd of je wilt inloggen)

Stem hier!

Vergeet alstublieft niet te stemmen!! Dit geld is erg belangrijk voor de vereniging! We hebben de afgelopen jaren een hoop geld misgelopen, dit is een kleine moeite voor u, maar levert de Tornado veel geld op!

Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je geen lid? Wordt dan nu lid, zodat je ook kunt stemmen! Kleine moeite!  Alvast bedankt!!!!

Namens de sponsorcommissie