Laatste Deen Sponsoractie, hoofdprijs van 1.500,-

Updated: september 6, 2021

HV Tornado deed weer mee met de DEEN Sponsor Actie in de supermarkt in Heerhugowaard. Dit zal bij een ieder niet onopgemerkt zijn geweest. Van zondag 18 juli t/m zaterdag 14 augustus 2021 kon je munten sparen wat een mooi sponsorbedrag voor HV Tornado konden opleveren.

Er deden 5 verenigingen mee aan de Sponsor Actie, waaronder € 5000,- wordt verdeeld. Hoe meer sponsormunten HV Tornado had verzameld, hoe hoger de sponsorbijdrage zou zijn.

En door het massaal doneren van de munten, is HV Tornado als 1e geëindigd, met als hoofdprijs: € 1.500,- . Met deze bijdrage kunnen we weer mooie dingen doen voor de club!

Dit was de laatste DEEN sponsoractie. Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet en de massale donaties!!

In 1 woord; GEWELDIG!!