Fantastisch openingweekend!

Updated: augustus 30, 2021

Wat een geweldig openingsweekend hebben we bij Tornado gehad.

Wat ook nog eens de start was van het 60-jarig jubileum van handbalvereniging Tornado!!!

Het ouder-kind toernooi was een super begin van de zaterdag, daarna volgde een heerlijk buffet gemaakt door “de Hapjesboetiek” en als afsluiting van de dag een mixtoernooi tussen de B, A, dames, heren en recreanten teams.

Iedereen was ontzettend sportief, samenwerkend en respectvol naar elkaar! Wat een feest dat dit eindelijk weer mocht.

Op zondag mochten de leden van de D, C, B en A teams naar SEC Survival in Almere. Ook dat was een zeer geslaagd uitje. Het was vooral koud en nat, maar dat deed niets af aan de sfeer. Er was een goede samenwerking en er is veel plezier gemaakt.

De E en F teams gingen naar Jump City, wat al net zo’n succes was.

Al met al kijken wij als Tornado terug op een fantastisch weekend en start van het nieuwe handbalseizoen.

Hieronder een paar impressie foto’s: