Oproep vrijwilligers ophalen oud papier…

Updated: juni 10, 2021

Tornado is in de mogelijkheid gekomen om in 2 wijken in Heerhugowaard het oud papier op te gaan halen. Het betreft de wijk achter Reuzenpandasingel en de wijk van de Waarderhout tot aan de AH.

Wat houdt het precies in?

Elke vierde dinsdag in de maand rijden er twee oud papier wagens met twee mensen van Tornado daarop. Er zijn per keer dus 4 personen nodig.

De auto, chauffeur etc. worden door de gemeente geleverd. De kosten hiervan worden door de gemeente gedragen waardoor er een netto prijs voor de vereniging overblijft.

De tijdsbesteding is 1.5 a 2 uur op een avond.

Wat zoeken we?

Enthousiaste vrijwilligers (man of vrouw) die minimaal 18 jaar moeten zijn, die een paar keer per jaar Tornado willen helpen.

En nog steeds geldt: vele handen, maken licht werk! Dus meld je aan, op deze manier draag je je steentje bij en levert het een mooie financiële bijdrage op voor de club!

Je zou je evt. ook als team kunnen aanmelden, waarbij je zelf een schema maakt wie welke maand gaat.

Aanmelden hiervoor kan via; vrijwilligershvtornado@gmail.com

We hopen op veel animo, zodat we snel kunnen starten met het maken van een schema.