Update coronaregels bij Tornado

Updated: juni 4, 2021

Met deze update van maatregelen, per 5 juni, voor de handbal probeert Tornado besmettingen tijdens handballen te voorkomen. Stap voor stap kunnen we steeds meer versoepelen.

Wij doen het samen, ook diep in de tweede helft. Wees wijs en wees verantwoordelijk.

Basisregels voor het handbalterrein Tornado – ‘t Lobje

• Kleedkamers, douches en de kantine van Tornado zijn weer open voor sporters.
  • Geen publiek bij trainingen en wedstrijden op het terrein.
  • De horecaverkoop blijft gesloten. Koffie, thee en limo is gratis beschikbaar.
  • Vergaderingen zijn weer toegestaan in de kantine.
  • Rij-ouders van tegenstanders hebben toegang tot het handbalterrein.
  • Alleen coaches, begeleiders, scheidsrechters, trainers en leden technische commissie van het sportende team zijn toegestaan.
  • Buiten de handbalvelden houdt iedereen zich aan de 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Regels voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar

• Zij mogen overal gezamenlijk binnen en buiten handballen. Competitie- of oefenwedstrijden zijn weer toegestaan.
  • Zij hoeven bij het handballen geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Zij mogen wedstrijden spelen. F-jeugd in toernooivorm is ook toegestaan.

Regels volwassenen vanaf 18 en ouder

• Zij kunnen bij Tornado gezamenlijk buiten handballen. Zij hoeven dan geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Zij mogen wedstrijden spelen bij Tornado. Maar alleen tegen teams van Tornado. Ook dan hoeven zij geen 1,5 meter afstand te houden.