Sponsor van de week: Kinderopvang Babbels

By
Updated: april 30, 2021

Babbels is dé kinderopvang van Heerhugowaard. In 6 verschillende vestigingen bieden zij allerlei soorten opvang aan: Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelgroep. Dit is ook eventueel op flexibele basis af te nemen en zit je dus niet vast aan vaste dagen of dagdelen.
Babbels ontzorgt en denkt met je mee. De kinderen zijn in goede handen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en je volledig op het werk kunt richten.

Ook houdt Babbels van gemak: Er is een haal- en brengservice, er worden verse maaltijden aangeboden en luiers, voeding en leuke uitstapjes zijn inbegrepen! Lees alle andere voordelen van Babbels op de website: www.kinderopvangbabbels.nl. Ben je enthousiast geworden? Neem contact op en vraag een vrijblijvende rondleiding aan.