Help jij mee HV Tornado meer kleur te geven?

Updated: december 16, 2020

Gezellig met meerdere vrijwilligers op een zaterdag of een doordeweekse avond de kleedkamers bij onze handbalvereniging Tornado schilderen? ( uiteraard met inachtneming van de coronaregels) Muziekje erbij, wat lekkers bij de koffie en afsluiten met een drankje. Samen met elkaar aan de slag om de binnenmuren, kozijnen en deuren te schilderen, zodat begin maart de kleedkamers weer klaar zijn voor onze sporters.

We zijn op zoek naar vrijwilligers met enige schilderervaring;
Je weet hoe je een schilderklus moet aanpakken en werkt netjes en veilig, maar bovenal met plezier.

De gebouwcommissie van HV Tornado heeft als doel om in 3 stappen de accommodatie op te knappen. Opknappen betekent dat alles het doet en heel is, voldoet aan wet- en regelgeving, de ruimte is geschikt voor het gebruikersdoel en straalt ‘Tornado’ uit. Het opknappen gebeurt met middelen die komen uit donaties van sponsors, clubacties en giften. Fase 1 zijn de kleedkamers, fase 2 is de kantine en fase 3 is het terrein. Fase 1: in de gang komt extra opslagruimte voor materiaal. De binnenmuren, kozijnen en deuren worden voorzien van een nieuwe kleur verf. Plafonds worden gerepareerd of vervangen. De gebouwcommissie bestaat uit Rick Berkhout, Ferry van de Graaf, Bart Groot, Cris Hoebe, Kees Tesselaar en Jos de Vries.

Wil jij meehelpen Tornado meer kleur te geven? Heb je een schildermaatje? Of heb je een vader/moeder of opa/oma die wil helpen?
➢ Meld je aan bij Ferry van de Graaf – 06-53661234/ ferry_van_de_graaf@hotmail.com