Gratis sponsoring via Sponsorkliks

By
Updated: december 16, 2020

HV Tornado heeft, zeker in deze tijd, financiële steun nodig..!

Uiteraard vindt Tornado het ook belangrijk om de lokale ondernemers te steunen, maar dat is in deze 2e lockdown bijna niet mogelijk, vanwege sluiting van de niet essentiele winkels.

En wat is er makkelijker om deze gratis sponsoring te regelen door heel simpel met 1 (…of 2) extra ‘klikken’ te doen. Gewoon vanaf je luie stoel, als je lekker het internet afstruint!

Hoe dan?

Ga de volgende keer als je iets online wilt kopen eerst naar  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=7961&cn=nl&ln=nl

Hoe werkt het?

Door op bovenstaande link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Je klikt op het bedrijf/ shop die je nodig hebt en bij elke aankoop bij een van deze bedrijven levert HV Tornado een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra!

Doe hetzelfde als je eten gaat bestellen, bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl, of een pizza wilt laten bezorgen. Via Tornado kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Maar ook het met boeken van reizen (hopelijk kan dat weer in de toekomst) kan je Tornado helpen aan een commissie. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker en leuk ook!

Doe het…! Zodat we samen ons steentje / centje bijdragen..!

Alvast bedankt!

Namens het bestuur en sponsorcommissie van HV Tornado.