Uitslag Rabo Clubsupport

Updated: november 15, 2020

Beste (oud) leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

De Rabo ClubSupport biedt kennis, een groot netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Alkmaar e.o. hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.
Door het massaal stemmen op HV Tornado is er maar liefst een bedrag van € 1.279,77 opgehaald. Het bestedingsdoel hiervoor is: Groot onderhoud van het complex.

Speciaal voor Handbalvereniging Tornado  heeft de Rabobank een persoonlijke video gemaakt. Bekijk deze via onderstaande oranje button:

Bekijk hier jouw video

Namens de sponsorcommissie en het bestuur van HV tornado heel hartelijk bedankt!