Rabobank ClubSupport

Updated: oktober 7, 2020

Het is weer zover!  De Rabobank ClubSupport Verenigingsondersteuning is van start gegaan;

Dit initiatief van de Rabobank geeft verenigingen de mogelijkheid om een leuk bedrag bij elkaar te verzamelen. Daarom vragen we iedereen met een Rabobank rekening te stemmen op HV Tornado. Iedere stem kan tot wel € 4,00 opleveren.

Een korte uitleg:

De Rabobank Alkmaar stelt € 250.000,00 beschikbaar voor het verenigingsleven in de regio. De leden van de Rabobank mogen beslissen waar deze bijdrage naartoe gaat, door te stemmen op hun favoriete vereniging of stichting.

Het hebben van een rekening bij de Rabobank is dus niet voldoende om te mogen stemmen. Daarvoor moet je je eerst opgeven als lid. Dit kan eenvoudig via de website van de Rabobank en het kost niets. Ga naar: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Je kunt ons steunen door te stemmen, maar je mag ook buren, familie en kennissen (mits ze lid zijn van de Rabobank) over halen om hun stem op HV Tornado uit te brengen.

Alle Rabobank leden hebben al een bericht ontvangen met een unieke code en een link naar de stemsite. De stemperiode loopt van 5 t/m 25 oktober 2020.

Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee per club. Dus breng 2 stemmen uit op HV Tornado! We hebben dit jaar een mooie afspraak gemaakt met onze buren S.V.W. ‘27, zij vragen hun leden om 2 stemmen uit te brengen op HV Tornado! Als tegenprestatie zouden wij het fijn vinden als jullie ook 2 stemmen op S.V.W. 27 willen uitbrengen! Zo helpen wij elkaar als goede buren!

Roep alle clubleden of sympathisanten op om bij familie, vrienden en kennissen te informeren of zij lid zijn, of willen worden via bovenstaande link. En of ze dan op onze club willen stemmen!

Stemmen kan via onderstaande link. (Let op! Er wordt gevraagd of je wilt inloggen) https://bankieren.rabobank.nl/online/nl/zelf-regelen/membership/membership-hub

Vergeet alstublieft niet te stemmen!! Dit geld is erg belangrijk voor de vereniging! We hebben dit (Corona-) Crisisjaar echt een hoop geld misgelopen, dit is een kleine moeite voor u, maar levert de club veel geld op!

Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je geen lid? Word dan nu lid, zodat je ook kunt stemmen! Kleine moeite, groot plezier…!

Alvast bedankt!!!!

Sponsorcommissie HV Tornado