Gezocht: Vrijwilliger(s) Ledenadministratie

Updated: september 9, 2020

Onze huidige vrijwilliger, Monique Ruijs, gaat helaas stoppen met de ledenadministratie. Hierdoor zijn we op zoek naar een opvolger voor haar:

Wat houdt het in:

• Beheren, opvolgen, reageren en bewaken van de nieuwe aanmeldingen en afmeldingen.
  • In lijn met het beleid of in overleg met penningmeester/TC beantwoorden van aanvullende vragen.
  • Na overleg met het bestuur uitvoeren van evt. tussentijdse incasso’s.
  • Controleren van de facturen van het NHV (voorschot en afrekening).
  • In overleg met penningmeester uitsturen van de jaarlijkse incasso en vooraankondiging incasso (sept en okt, op basis van vastgestelde gelden voor het betreffende seizoen).
  • Administratie bijhouden van uitgevoerde betalingen/incasso’s per lid m.b.t. geïnde lidmaatschapsgelden.
  • Overzicht jaarlijks rapporteren aan penningmeester t.b.v. financiële jaarstukken (eind juni).

Een taak die je geheel thuis kunt uitvoeren en waar je wekelijks ca. een uur tijd aan kwijt bent (in rustige tijden wat minder en in piektijden (begin en eind van het seizoen) iets meer. Bijhouden is de succesfactor.

Interesse? Neem contact op met de vrijwilligerscommissie: vrijwilligershvtornado@gmail.com

NB. het is ook mogelijk om deze taak als duobaan op te pakken!