Handbalcompetitie weer van start

Updated: september 1, 2020

Na een lange zomer te hebben stilgelegen gaat dit weekend de handbalcompetitie voor veel teams weer van start.

Om de veiligheid van alle handballers, scheidsrechters, vrijwilligers en publiek te kunnen garanderen is een coronaprotocol handbalwedstrijden opgesteld conform richtlijnen van het RIVM, NOC*NCF, NHV en Heerhugowaard Sport N.V.

Coronaprotocol handbalwedstrijden hv Tornado

Lees dit protocol aandachtig door voor je komt handballen. In grote lijnen gaat het om de volgende basisregels:

• Blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • Ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Pas hygiëne toe;
  • Vermijd drukte;
  • Het is verboden om in groepsverband te zingen en te schreeuwen.

Nee, alles is niet uit te drukken in regels. Dus gebruik in afwijkende situaties dan ook het gezond verstand met respect voor elkaar en met elkaar.

We hebben de gezamenlijke verantwoordelijkheid om goed na te leven. We hebben er niets aan als wedstrijden of de vereniging wordt opgezadeld met boetes of sluiting. Maar, we rekenen op ieders medewerking en veel sportiviteit en gezelligheid.

Mocht je vragen hebben neem dan even contact op met de corona coördinator of mail naar tornado@handbal.nl.

Wij wensen iedereen veel handbalplezier!