Eenvoudig je vereniging sponsoren!

Updated: september 1, 2020

De zomer loopt naar het einde, maar de wedstrijden buiten gaan gelukkig weer beginnen.

Dat betekent dat…:

• ….de kledingcontainer weer bereikbaar is en gevuld kan worden

Misschien hebben jullie dat leuke zomershirtje, die schoenen, of zelfs de oude winterkleding van vorig jaar niet meer nodig in je kledingkast. Lever het in, wij krijgen er geld voor terug
Je kunt het kwijt in de groene kledingcontainer, binnen de hekken. In een afgesloten zak graag, anders krijgen we geen geld.

• ….het oud papier weer door jullie aangevuld kan worden als je toch naar HV Tornado komt om te trainen of te spelen

Gelukkig mogen ouders/ verzorgers , mits de coronaregels worden nageleefd, weer langs de lijn staan, maar misschien kan je zelf een pakketje oud papier meenemen op je fiets, of vragen of ze je met de auto brengen en dan meteen het oud papier inleveren? De blauwe bakken, buiten de hekken, zijn daarvoor bestemd. Lege dozen graag plat, ook lucht levert geen geld op.

• ….SponsorKliks nog steeds de app is waar we kleine bedragen mee verdienen, maar dat kunnen grotere bedragen worden;

Als je eten bestelt, kleding koopt, boeken, kaartjes, of wasmachines, maar ook als je reizen boekt en misschien ‘alibaba’ gebruikt. Dan ga je naar betreffende internetwinkel via deze app. Check welke winkels/bedrijven er mee doen, download de app en sponsor je vereniging.