Deen Sponsor Actie

Updated: augustus 17, 2020

HV Tornado doet weer mee met de DEEN Sponsor Actie in de supermarkt in Heerhugowaard. Van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september 2020 kun je munten sparen die een mooi sponsorbedrag voor Tornado kunnen opleveren.

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt in de Deen winkel in jouw woonplaats. Let op: alleen in de winkel in Heerhugowaard staat een speciale display met koker voor Handbalvereniging Tornado. Doneer je munten aan Tornado. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september.

In de DEEN winkel in Heerhugowaard doen 5 verenigingen mee aan de Sponsor Actie, waaronder er € 5000,- wordt verdeeld. Hoe meer sponsormunten bij voor Tornado verzamelen, hoe hoger de sponsorbijdrage zal zijn. En met deze bijdrage kunnen we weer mooie dingen doen voor de club!

Wat kun je voor Tornado doen:

• Doe boodschappen (én speciale actieproducten) bij de Deen winkel bij jou in de buurt
  • Lever je munten in bij de Deen in Heerhugowaard
  • Vraag vrienden, familie, buren etc. om de Deen munten voor ons te verzamelen.

Laten we er met z’n alle wederom een groot succes van maken!