Update versoepeling

Updated: april 28, 2020

Na 6 weken echt op slot te hebben gezeten heeft het kabinet nu besloten om versoepelende maatregelen te treffen voor wat betreft de buitensport.

Het is belangrijk dat onze kinderen en jeugd kunnen sporten. Hv Tornado staat positief tegen over de versoepelende maatregelen om weer beperkt te kunnen handballen buiten. En om onze vereniging toegankelijk te maken voor niet-leden uit de omgeving, zodat zoveel mogelijk kinderen en jeugd de kans krijgt mee te doen. Echter, wel op een verantwoorde manier waar ieders veiligheid en gezondheid op 1 staat.

Het NOC*NCF stelt een veiligheid protocol op voor sportverenigingen, binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM. De gemeente Heerhugowaard/Veiligheidsregio NHN dienen dit protocol goed te keuren. Na goedkeuring zal de gemeente contact met ons opnemen en krijgen wij te horen wanneer onze vereniging weer beperkt open kan met in acht neming van dit veiligheid protocol.

Wij hopen zo snel mogelijk geïnformeerd te worden door de gemeente, zodat de kinderen en jeugd straks weer beperkt buiten kunnen handballen.

Wij laten jullie weten wanneer het zover is en hoe we dit gaan doen samen. Nog even geduld.

Met vriendelijke groet,