In Memoriam Janny Weel

Updated: april 24, 2020

Janny Weel-Jol
14-3-1947      21-4-2020

Dinsdag jl. bereikte ons het bericht van het overlijden van het door ons zeer gewaardeerde (oud)-lid.

Janny Weel,  vanaf jonge leeftijd enthousiast spelend lid en ook vele jaren met een warm hart betrokken bij allerlei activiteiten van onze handbalvereniging. Zeker niet in het minst had ze, als bestuurslid, jarenlang een grote en tomeloze aandacht voor het wel en wee van onze club.

Op latere leeftijd was Janny nog vaak te vinden langs de lijn, als supporter om de kinderen en kleinkinderen aan te moedigen, vaak vergezeld door manlief.

Het overlijden van Janny raakt velen van ons.

Wij wensen
Sjaak,
Sonja&Frank, Esma+Joey, Wessel+Isa en Kaya, Monique&Sander, Duke, Linet, Imme en Auck,
Marjolein&Sjors, Lynn, Maud en Ties
Heel veel sterkte, ook in deze nare tijd van afscheid nemen. Al kunnen we er niet bij zijn, weet dat we aan jullie en Janny denken.

De handbalfamilie van Tornado