Einde handbalseizoen

Updated: april 6, 2020

Het NHV heeft besloten dat het seizoen 2019-2020 niet wordt uitgespeeld. Er zijn geen kampioenen en degradanten. Voor meer informatie raadpleeg https://www.handbal.nl/blog/2020/03/24/handbalcompetitie-2019-2020-beeindigd/.

Een goed besluit in deze bijzondere tijd. Gezondheid van de sporters, supporters, trainers, coaches/begeleiders en andere vrijwilligers staat op 1.

Het dagelijkse bestuur heeft vorige week online vergaderd over de gevolgen van dit besluit voor onze vereniging.

Alle activiteiten t/m 1 juni 2020 gaan niet door. Ook ons gezellige Hemelvaarttoernooi gaat niet door. Dit is erg jammer en gaat ertoe leiden dat de vereniging minder inkomsten gaat ontvangen. De vereniging kijkt momenteel kritisch naar de kosten, maar de meeste kosten zullen gewoon betaald moeten worden. Er is sprake van overmacht, we hadden dit niet voorzien met zijn allen. Dit houdt ook in dat er geen contributie terugbetaald gaat worden voor de afgelaste trainingen en wedstrijden.

De verschillende commissies beraden zich momenteel op de activiteiten die wel na 1 juni doorgaan kunnen vinden, deze zijn echter wel afhankelijk van de besluiten van het kabinet. Tevens wordt al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en heeft de Paasbroden actie, ondanks de crisis, een goede verkoop gehad dit jaar. Het bestuur wil dan ook alle leden en vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Bedankt!

Dit is het voor nu. Let goed op elkaar, blijf thuis, blijf gezond!

Heb je een vraag? Mail gerust je vraag aan tornado@handbal.nl.

Met vriendelijke groet,