Gratis sponsoring via Sponsorkliks

By
Updated: november 1, 2019

HV Tornado heeft financiële steun nodig..!

En wat is er makkelijker dan dit heel simpel met 1 (…of 2) extra ‘klikken’ te regelen. Gewoon vanuit je luie stoel, als je lekker het internet afstruint!

Hoe dan?

Ga de volgende keer als je iets online wilt kopen eerst naar  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=7961&cn=nl&ln=nl

Hoe werkt het?

Door op bovenstaande link te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert HV Tornado een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra!

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Tornado kan je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Maar ook het met boeken van reizen kan je Tornado al helpen aan een commissie. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker en leuk ook!

Doe het…! Zodat we samen ons steentje / centje bijdragen..!

Alvast bedankt!

namens het bestuur van HV Tornado.