Inloopspreekuur ‘Blessuretijd’ in de Praktijk

By
Updated: oktober 23, 2019

Omdat de trainingen weer in de zaal plaatsvinden, zal de blessuretijd vanaf deze week weer worden gehouden in de Praktijk aan de van Loonstraat 1a. 
Tijdens blessuretijd kunnen spelers en medewerkers van Tornado gewoon doorlopen met hun blessure voor vragen, advies of een korte behandeling. Dit is geheel vrijblijvend. 
Trainers en/of begeleiders worden na het eerste bezoek en tijdens het verdere traject op de hoogte gehouden (uiteraard met goedkeuring lid en/of ouder/verzorger). Hierdoor weet je als trainer / begeleider wat er aan de hand is, wat de speler mag doen tijdens de training / wedstrijd en wanneer de speler weer wedstrijdfit is. 

Heb je een een blessure of vraag? Blessuretijd is er elke donderdagavond van 18:00 tot 19:00. Spelers kunnen ook op afspraak langs komen door te bellen naar 072 53 455 25 of te mailen naar hallo@welkomindepraktijk.nl.