TELEVISIEPROGRAMMA ZAPPSPORT VOLGT HEERHUGOWAARDSE HANDBALSTERS

Updated: oktober 15, 2019

HEERHUGOWAARD – Zaterdag 26 oktober vinden er in Heerhugowaard opnames plaats voor het kinderprogramma ‘ZappSport’. Een programma van NPO Zapp met de bekende presentatoren Ron Boszhard en Britt Dekker. Zij volgen deze dag twee jeugdspeelsters van de handbalverenigingen KSV en Tornado uit Heerhugowaard.

Gwen Aafjes uit de D2 van Tornado, wordt deze dag eerst vanuit huis gefilmd. Voorafgaand aan een belangrijke handbalwedstrijd komt natuurlijk de nodige voorbereiding kijken. Om vervolgens richting Sporthal de Waardergolf te vertrekken, waar om 12:20 uur dé Heerhugowaardse handbal-derby plaats gaat vinden tussen KSV en Tornado.

ZappSport maakt opnames van deze wedstrijd en daarom roepen wij alle supporters op deze wedstrijd te komen bekijken en de teams aan te moedigen. Neem veel spullen (ratels, fluitjes, etc. ) mee waar je geluid mee kan maken. En ook spandoeken zijn uiteraard welkom!

Zaterdag 26 oktober
Sporthal Waardergolf