B1 kampioen

By
Updated: juni 10, 2019

Zondag, 2 juni, was de eerste tropische dag van 2019 en op het veld van Tornado was het niet alleen warm van de zon, maar ook van de spanning. DSO kwam op bezoek en in onze eerdere ontmoeting waren ze duidelijk een maatje te groot voor ons met 23-14 én dispensatie.

Door onze winst op Schagen (15-16) vorige week en omdat DSO één keer verloren en een gelijk speelde eerder in de competitie stonden we maar één puntje voor. Tijd dus om ‘volle bak’ te gaan tegen DSO. Nadat wij de eerste 4 doelpunten maakten,  hadden we een redelijke marge die we niet meer uit handen gaven. Na een ruststand van 9-3 werd het in de tweede helft niet echt spannend meer en hebben we het kampioenschap binnen kunnen halen met een eindstand van 21-11.

Namens de B1 willen we alle invallers die ons hebben bijgestaan afgelopen jaar heel hartelijk danken en we zijn dan ook blij dat de invallers die we het vaakst op het formulier hebben mogen invullen er zondag ook bij waren.

Lieve meiden we hebben jullie met heel veel plezier het afgelopen jaar gecoacht en wensen jullie ook heel veel handbalplezier toe in de toekomst.

Ellen en Bas.