Paasbrodenactie weer van start

By
Updated: maart 5, 2019

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse paasbrodenactie. Vanaf heden kunnen de jeugdleden van de C, D, E, en F paasbroden verkopen. Het geld wat hiermee wordt opgehaald komt ten goede aan een leuke jeugddag! De ingevulde formulieren kunnen t/m zondag 24 maart ingeleverd worden bij Margaret de Vries (Buddleialaan 86) of Marcelle Wessel (Mahonialaan 21). De broden worden in het weekend van 12/13 april bij de kinderen thuisbezorgd

Graag even attentie voor het juist invullen van het formulier. Dit bevordert de verdere verwerking van de formulieren.
Een volle kaart is een chocolade paashaas waard en diegene die de meeste paasbroden heeft verkocht krijgt een bijzonder cadeau! Verkoop je 10 paasbroden of meer, dan hoef je geen geld te betalen voor de jeugddag van dit jaar. Verkoop je 9 paasbroden of minder, dan zijn wij genoodzaakt een eigen bijdrage te vragen voor de jeugddag.

Mocht je formulier vol zijn dan kan je via onderstaande link een nieuw formulier downloaden en uitprinten:

Bestellijstpaasbroden voor B- A- Dames Recreanten teams -2019

Bestellijstpaasbroden voor de F- E- D- en C jeugd teams