C1 wint van Victoria O

By
Updated: februari 10, 2019

Afgelopen zaterdag speelde wij thuis in de vertrouwde Waardergolf. Het fluitsignaal ging om 17.55 uur – wat een ballen tijd. Sofie viel voor de eerste keer in bij ons en had er ook zin in.

Noara en Sofie hielden de eerste 5 minuten de bank warm. Angela legde vooraf de nadruk op blokken, goed schuiven, cirkel overnemen, rugdekking qua verdedigen.  Aanvallend richten wij ons op breaks, hoeken uitspelen, ruimte tussen 1-2, cirkel benutten en goed kijken met schieten.

Joann knalde de 1-0 op het bord en Rhode maakte een mooie cirkel goal met stuitschot. Hierna kwam Victoria langszij 2-3. We waren gewaarschuwd.  Hierna scoorde wij 6x op rij en stonden wij verdedigend erg sterk.  Uiteindelijk zette Demi de ruststand op het bord met 9-4.

De tweede helft konden we lekker blijven handballen met onze comfortabele voorsprong van 5 doelpunten. Het mooie van de tweede helft was dat wij bleven gaan. De keepster had zelfs nog een aantal goede reddingen anders was de score nog verder opgelopen.  Met leuke wisseltjes, opbouw weg en de Marga konden wij uiteindelijk de 19-10 op het bord zetten. Chapeau dames en Sofie bedankt ! Even voor de statistieken: Joann (4), Rhodé (2), Noara (5), Demi (4), Kira (2) en Puck (2).