Leerzame ochtend tijdens keepersclinic

By
Updated: november 10, 2018

Zaterdag 10 november was het dan zover om 9 uur starten de E en D jeugd met hun keepers clinic. Peter Schuitemaker, trainer bij SEW en handbalschool, begon met een warming up en daarna voetenwerk. Onze hoofdtrainer Hans Eilers was speciaal gekomen om Peter te helpen. Met simpele oefeningen een uur lang  getraind, de meiden waren er stil van. Heel leerzaam voor de speelsters maar ook voor de trainers en coaches die te kijken waren.

Daarna de beurt aan de C, B, A- jeugd en Britt van de Dames.
Na de warming up ging het tempo omhoog, veel benen en voetenwerk. Peter hield zich niet in en pakte ze lekker aan met zijn positieve enthousiaste training. Leuk om te zien dat naarmate de training vorderde de speelsters ook vooruitgang boekte.
Al met al was dit een leuke leerzame ochtend voor onze keepers en trainers/ coaches die te kijken waren.