Extra taak bij zaaldienst per 25 november 2018

By
Updated: oktober 30, 2018

Aan de zaaldienst, is op verzoek van het bestuur, een extra taak toegevoegd.

Wanneer je als team voor de zaaldienst staat ingedeeld bij een wedstrijd van Dames 1, dan dient er naast de twee personen die de al bestaande taken uitvoeren, nog een extra persoon aanwezig te zijn voor het helpen/ ondersteunen bij het speakeren. Dit betekent bv. de computer bedienen met muziek, meekijken met de rugnummers van de doelpuntenmakers etc. De microfoon hoeft door deze persoon niet ter hand worden genomen, dit wordt gedaan door een ‘ervaren’ speaker. ( je zit dus niett alleen!)

Deze extra persoon is ook een kwartier voor aanvang van de wedstrijd van Dames 1 aanwezig. En is dus alleen nodig, wanneer je als team staat ingedeeld bij een wedstrijd van Dames 1.

Let op: het gaat in per 25 november 2018! 

Zaaldienstindeling incl. speakers