Mixtoernooi

Dit jaar wordt het alom bekende/beroemde/beruchte mixtoernooi gespeeld op de vrijdagavond 11 mei. Volgens ons zal dit zeker de pret niet drukken maar mogelijk juist zelfs nog groter maken. Hieronder staat het reglement voor het mixtoernooi, en voor de gezelligheid en de pret willen wij vragen aan alle spelers om je daar echt aan te houden. We moeten na het handballen namelijk natuurlijk nog wel vrolijk met elkaar kunnen proosten!

Avonds na het sportieve deel van de avond is onze DJ El Vrieso aanwezig om er een groot feest van te maken.

Geef jezelf op met je eigen team gevuld met handballers en niet handballers en kom je kunsten vertonen op woensdagavond 24 mei. Stuur hiervoor een mail naar hvtornado@hotmail.com onder vermelding van jouw team(naam).

Reglement Mixtoernooi Hemelvaart 2017

Om het toernooi gestructureerd te laten verlopen heeft de toernooicommissie dit reglement opgesteld. We verzoeken alle deelnemers dit reglement op te volgen zodat het toernooi voor de organisatie, scheidsrechters en met name voor jullie, alle deelnemers, succesvol zal verlopen.

De aanvoerder van het mixtoernooi dient zich 15 minuten voordat zijn wedstrijd begint zich te melden bij de organisatie/ wedstrijdtafel.

• Een wedstrijd duurt 10 minuten. Het eindsignaal van de wedstrijd is tevens het beginsignaal van de volgende wedstrijd, daarom dient elk team 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd klaar te staan.
  • Het eerstgenoemde team speelt in het wit, verdedigt het doel aan de kant van de kantine en begint met de bal, het tweede team speelt in het zwart, uiteraard zijn eigen team shirts ook toegestaan.
  • De winnaar van de poule is degene met de meeste punten (twee punten per wedstrijd). Bij gelijk aantal punten geldt het doelsaldo, Indien dit gelijk is geldt het onderling resultaat, mocht dit ook gelijk zijn wordt er een penalty reeks van 5 gehouden.
  • De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar, er dienen minimaal 3 vrouwen en niet meer dan 4 (oud) handballers in het veld staan.
  • Beslissingen van de scheidsrechters zijn meestal juist, en altijd bindend.
  • Deelname aan het toernooi is op eigen risico
  • Het is NIET toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen door deelnemers die nog wedstrijden moeten spelen.
  • Gedurende het hele toernooi weekend dus ook voor/tijdens/na het mixtoernooi is het alleen toegestaan om alcohol te nuttigen indien je ouder bent dan 18. IEDEREEN zal zich moeten kunnen identificeren om alcohol te mogen bestellen en of te drinken.
  • Fanatisme mag, maar iedereen doet mee voor het plezier. Houd hier rekening mee in de benadering van een wedstrijd of een duel!!!!
  • We rekenen op de sportiviteit van alle deelnemers en wensen iedereen een plezierig en sportief toernooi toe.