Jeugd-/Jeugdmixtoernooi

Donderdag 30 mei (overdag)
Donderdag is zoals altijd weer de dag van het jeugdtoernooi! Wij organiseren een toernooi voor de F-, E-, D-, C- en B-jeugd. De F-jeugd zal zoals overal tegenwoordig op de halve velden spelen.

Ben je coach van een enthousiast team of zit je zelf in een team en heb je interesse? Geef je dan op via hvtornado@hotmail.com onder vermelding van je team, vereniging naam, je 06-nummer en het gewenste toernooi/categorie.

Zaterdag 31 mei (overdag);

Nog even afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor het jeugdmixtoernooi wordt dit toernooi gespeeld voor het heren- en damestoernooi uit, tussen 13.00 en 15.00 uur.

Geef jezelf op met een zelf samengesteld team met handballers en niet-handballers door een mail te sturen naar hvtornado@hotmail.com onder vermelding van een originele teamnaam en je 06-nummer.

Reglement jeugd- / jeugdmixtoernooi

Om het toernooi gestructureerd te laten verlopen heeft de toernooicommissie dit reglement opgesteld. We verzoeken alle deelnemers dit reglement op te volgen zodat het toernooi voor de organisatie, scheidsrechters en met name voor jullie, alle deelnemers, sportief en succesvol zal verlopen.

• De aanvoerder van het mixtoernooi meldt zich 10 minuten voordat de 1e wedstrijd begint bij de organisatie/ wedstrijdtafel.
  • Een wedstrijd duurt 10 minuten. Het eindsignaal van de wedstrijd is tevens het begin signaal van de volgende wedstrijd, daarom dient elk team 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd klaar te staan.
  • Het eerstgenoemde team speelt in het wit, verdedigd het doel aan de kant van de kantine en begint met de bal, het tweede team speelt in het zwart, uiteraard zijn eigen team shirts ook toegestaan.
  • De winnaar van de poule is degene met de meeste punten (twee punten per wedstrijd). Bij gelijk aantal punten geldt het doelsaldo, Indien dit gelijk is geldt het onderling resultaat, mocht dit ook gelijk zijn wordt er een penalty reeks van 5 gehouden.
  • De minimale leeftijd voor deelname is 12 en maximale leeftijd is 18 jaar, er dienen minimaal 3 meiden en er mogen niet meer dan 3 (oud) handballers in het veld staan.
  • Beslissingen van de scheidsrechters zijn meestal juist, en altijd bindend.
  • Deelname aan het toernooi is op eigen risico.
  • Fanatisme mag, maar iedereen doet mee voor het plezier. Houd hier rekening mee in de benadering van een wedstrijd of een duel!!!!

We rekenen op de sportiviteit van alle deelnemers en wensen iedereen een plezierig en sportief toernooi toe.

Hierbij een impressie van het jeugdtoernooi vorig jaar: