Reglement JeugdMixtoernooi

Om het toernooi gestructureerd te laten verlopen heeft de toernooicommissie dit reglement opgesteld. We verzoeken alle deelnemers dit reglement op te volgen zodat het toernooi voor de organisatie, scheidsrechters en met name voor jullie, alle deelnemers, sportief en succesvol zal verlopen.

• De aanvoerder van het mixtoernooi meldt zich 10 minuten voordat de 1e wedstrijd begint bij de organisatie/ wedstrijdtafel.
  • Een wedstrijd duurt 10 minuten. Het eindsignaal van de wedstrijd is tevens het begin signaal van de volgende wedstrijd, daarom dient elk team 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd klaar te staan.
  • Het eerstgenoemde team speelt in het wit, verdedigd het doel aan de kant van de kantine en begint met de bal, het tweede team speelt in het zwart, uiteraard zijn eigen team shirts ook toegestaan.
  • De winnaar van de poule is degene met de meeste punten (twee punten per wedstrijd). Bij gelijk aantal punten geldt het doelsaldo, Indien dit gelijk is geldt het onderling resultaat, mocht dit ook gelijk zijn wordt er een penalty reeks van 5 gehouden.
  • De minimale leeftijd voor deelname is 12 en maximale leeftijd is 18 jaar, er dienen minimaal 3 meiden en er mogen niet meer dan 3 (oud) handballers in het veld staan.
  • Beslissingen van de scheidsrechters zijn meestal juist, en altijd bindend.
  • Deelname aan het toernooi is op eigen risico.
  • Fanatisme mag, maar iedereen doet mee voor het plezier. Houd hier rekening mee in de benadering van een wedstrijd of een duel!!!!

We rekenen op de sportiviteit van alle deelnemers en wensen iedereen een plezierig en sportief toernooi toe.