Dames-/Herentoernooi

Zaterdag 1 juni spelen zowel de heren als de dames om-en-om en is er de hele middag handbal. Dit belooft dus een drukke gezelligheid te worden, met uitdagende wedstrijden. Ook dit jaar heeft het toernooi weer een buitenlands tintje, met zowel een heren als een damesteam van vereniging HSG uit Duitsland. Het toernooi zal ongeveer rond 15.00 uur beginnen.

We sluiten het toernooi geheel in stijl af met een BBQ en feestavond aansluitend op het hopelijk spannende slot van het dames-/herentoernooi. Het BBQ-menu bestaat uit 3 stuks vlees, salade en stokbrood. Bonnetjes voor het BBQ-menu zijn tijdens het toernooi verkrijgbaar bij de toernooicommissie voor €10,-.

Wil je meedoen aan het dames of herentoernooi? Heb jij een enthousiast team of zit je zelf in een team en heb je interesse? Geef je dan op via hvtornado@hotmail.com onder vermelding van je team, vereniging naam, je 06-nummer en het gewenste toernooi/categorie.