Verkiezing nieuwe voorzitter; Martijn Agterberg

Updated: mei 4, 2019

Het bestuur draagt Martijn Agterberg voor als opvolger van onze huidige en aftredende voorzitter, Ronald Schouten. De verkiezing voor het toetreden tot het bestuur zal plaatsvinden op de komende Algemene Ledenvergadering van 16 mei 2019.

Martijn heeft een aantal maanden geleden aangegeven, dat hij geïnteresseerd is in de functie van voorzitter in het bestuur van handbalvereniging HV Tornado. Wij hebben hem daarop uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over de functie en wat hij daarin zou kunnen betekenen. Het is nog al wat om Ronald te evenaren.

Wij zien in Martijn een goede opvolging voor onze huidige voorzitter Ronald Schouten.

Wij hebben Martijn gevraagd zich aan jullie voor te stellen en dat doet hij hieronder.

Bestuur van Tornado

————————————————————————————————————————————–

Hallo,

Er is me gevraagd om mezelf even voor te stellen. Nu is dat altijd lastig om even een stukje te schrijven. Wat ga je nu over jezelf vertellen.

Ik ben Martijn Agterberg, 50 jaar en getrouwd met Katja. Samen hebben we 6 kinderen en wonen we sinds kort in Heerhugowaard. Ik ben werkzaam in het bedrijfsleven als directeur van NMA Verkeer & Veiligheid. Fabrikant van slagbomen voor bruggen en tunnels. Slagboomboer dus.

Ik ben bij HV Tornado betrokken geraakt doordat Katja en één van de dochters is gaan handballen bij de club. Tijdelijk heb ik bij de sponsorcommissie activiteiten uitgevoerd en momenteel coach ik het team waarin Katja speelt. Tevens zijn we als NMA sponsor van HV Tornado.

Als tijdbesteding (naast werk) zijn we graag aan het motorrijden (met mooi weer) en natuurlijk gaan we ook graag op vakantie. Verder houden de kids ons graag bezig met van alles en nog wat.

Mocht je meer willen weten dan staat vragen vrij.

Groet, Martijn