Raboclubkascampagne

Updated: april 29, 2019

Beste Tornado leden,

Misschien kennen jullie het al… De Rabobank Clubkas Campagne.

Dit initiatief van de Rabobank geeft verenigingen de mogelijkheid om een leuk bedrag bij elkaar te verzamelen. Daarom vragen we iedereen met een Rabobank rekening te stemmen op Tornado. Iedere stem kan tot wel € 4,00 opleveren. Een korte uitleg:

De Rabobank Alkmaar stelt € 225.000,00 beschikbaar voor het verenigingsleven in de regio. De leden van de Rabobank mogen beslissen waar deze bijdrage naartoe gaat, door te stemmen op hun favoriete vereniging of stichting.

Het hebben van een rekening bij de Rabobank is dus niet voldoende om te mogen stemmen. Daarvoor moet je je eerst opgeven als lid. Dit kan eenvoudig via de website van de Rabobank (en het kost niets):
www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Om dit jaar mee te mogen stemmen moest je al vóór 1 april lid zijn. Maar geen nood! Volgend jaar doet Tornado ook weer mee. Maak jezelf dus nu meteen op als lid van de Rabobank, dan kan je volgend jaar ook meestemmen. Je kunt ons ook nu al steunen door buren, familie en kennissen (mits ze lid zijn van de Rabobank) over te halen om hun stem op HV Tornado uit te brengen. Op deze manier hebben wij vorig jaar ook een flink bedrag bij elkaar gespaard.

Op 23 april kregen alle leden van de Rabobank een stemkaart met een unieke stemcode. Hiermee mag je t/m 14 mei, vijf stemmen uitbrengen op je favoriete clubs, maximaal twee stemmen per club. Als je twee stemmen wilt uitbrengen op Tornado, heb je nog drie stemmen over voor andere clubs die jouw sympathie hebben.
Stemmen kan op onderstaande link.

Vergeet alsjeblieft niet te stemmen!! Dit geld is erg belangrijk voor de vereniging, en kunnen we mooie dingen van doen!
We hopen dan ook dat alle Rabobank leden even de moeite willen nemen om te stemmen.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank maar ben je geen lid? Wordt dan nu lid, zodat je volgend jaar ook kunt stemmen! Kleine moeite! Alvast bedankt!!!!