Link naar wedstrijdprogramma

Updated: maart 16, 2019

Belangrijke informatie over het stopzetten van de link naar het NHV wedstrijdprogramma:

Het NHV heeft besloten om in 2019 een andere koers te gaan varen en ook voor competitie zaken in te zetten op mobiele apps. Dit betekent dat wij na enkele jaren geheel kosteloos en belangeloos een dergelijke service te hebben aangeboden, helaas geen nieuwe ontwikkelingen, dan wel support en onderhoud meer kunnen verlenen.

We verzoeken je dan ook om niet langer gebruik van de plugins te maken, omdat we niet kunnen garanderen dat de informatie nog langer correct is. Vandaag ontvang je vanuit het NHV een nieuwsbrief met daarin informatie over de alternatieven.

Je kunt de bestaande plugins op eigen risico blijven gebruiken tot 15 maart 2019, hierna zullen de services offline gezet worden.

Op de achtergrond zijn we druk bezig om de geboden alternatieven te bekijken, zodra hier iets over bekend is, dan horen jullie dat.

You must be logged in to post a comment Login