Gezocht; diverse vrijwilligers

Updated: januari 3, 2019

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers, en op diverse plekken binnen Tornado zoeken wij dan ook nog vrijwilligers.

Overzicht vrijwilligers

Klik op bovenstaande link voor een overzicht met onze openstaande ‘vacatures’.

Mocht er iemand van de leden of ouders van de jeugdleden belangstelling hebben in 1 van de taken, dan kan men mailen naar; vrijwilligershvtornado@gmail.com (Ook andere geïnteresseerden buiten de vereniging om zijn natuurlijk hartelijk welkom als vrijwilliger. Dus zegt het voort, zegt het voort…!!

Uiteraard wordt je voor alle genoemde taken op weg geholpen door een ervaren vrijwilliger.

Ook voor vragen of andere informatie zijn wij te bereiken op bovenstaand mailadres.

Zoals het spreekwoord luidt: Vele handen, maken licht werk!! dus hopelijk zien we een hoop aanmeldingen tegemoet.

Vriendelijke groet,

Claudia Prins en Marieke Groot

Namens de vrijwilligerscommissie

You must be logged in to post a comment Login