Indeling zaaldienst januari – april 2019

Updated: december 13, 2018

Klik op de link voor de zaaldienstindeling januari – april 2019.

Doordat er een tekort is aan vrijwilligers voor het speakeren is er aan de zaaldienst, op verzoek van het bestuur, een extra taak toegevoegd.

Wanneer je als team voor de zaaldienst staat ingedeeld bij een wedstrijd van Dames 1, dan dient er naast de twee personen die de al bestaande taken uitvoeren, nog een extra persoon aanwezig te zijn voor het helpen/ ondersteunen bij het speakeren. Dit betekent bv. de computer bedienen met muziek, meekijken met de rugnummers van de doelpuntenmakers etc. De microfoon hoeft door deze persoon niet ter hand worden genomen, dit wordt gedaan door een ‘ervaren’ speaker. ( je zit dus niet alleen, en echt waar zo spannend is het niet!)

Deze extra persoon is ook een kwartier voor aanvang van de wedstrijd van Dames 1 aanwezig. En is dus alleen nodig, wanneer je als team staat ingedeeld bij een wedstrijd van Dames 1.

You must be logged in to post a comment Login