Tornado C1 verslaat VVW C1

By
Updated: december 7, 2018

Het verslag is later dan normaal, maar we zijn deze week vrij dus heb ik het bewaard tot dit weekend !

Vorige week zaterdag waren we te sterk voor onze tegenstander. We hadden 3 invallers van de C2 te weten Rosali, Ayden en Sam. Fenna was nog niet fit genoeg. Suus haar enkel was nog onzeker, waardoor wij met twee keepers aantraden. Op basis van een stukje scorebordjournalistiek waren de kansen op een overwinning best reëel. Vooraf gaven wij de meiden mee dat wij ook aan het doelsaldo kunnen werken als het mogelijk was.

Noara en Zana mochten samen met Sam de bank warm houden. We kwamen sterk uit de startblokken en stonden met 8-0 voor. Suus had een paar mooie reddingen waardoor de nul lang bleef staan. Richting rust kwamen wij met 15-2 voor. Het mooie van deze score was dat wij scoorden vanaf de cirkel, afstand en combinaties. Ook Sam die na 12,5 minuut mocht invallen hield een paar mooie ballen en juicht als Tess Wester. Af en toe was het smullen geblazen.

De tweede helft stond dus in het teken van scoren en snelheid. Alleen de tweede helft leek voor geen meter op de eerste. Aanvallen ging vol enthousiasme, maar de meiden lieten verdedigend regelmatig een steekje vallen. Met ze allen op tijd terug dames ! Desalnietteplus liepen wij de tweede helft uit naar een eindstand van 18-9 oftewel de tweede helft was met 13-7 een stuk gelijkmatiger. De coach van VVW was boos en kreeg van een goed leidende Mats een gele kaart. VVW vond ons te ruw. Wij waren van mening waren dat het niveauverschil te groot was en onze passie en strijd inderdaad feller was.

Dames houdt deze strijd vol, volgende week zijn we vrij en blijf strijden rode Tornado’s !