Victoria C1 verslagen door Tornado C1

Updated: november 23, 2018

Afgelopen zaterdag konden wij afreizen naar het mooie Obdam. Een hele speciale wedstrijd voor Joann, want zij woont in dit prachtige dorp en kwam vele bekenden tegen. Ook voor coach Angela voelde de zaal als erg vertrouwd, want het is haar eigen handbalthuishaven. Angela zag ook vele vertrouwde gezichten.

Het was een aparte wedstrijd, want we hadden twee afwezigen te weten Fenna (geblesseerd) en Noara (afwezig) waardoor wij een beroep moesten doen op Ayden, Bo en Rosalie. We kozen voor 3 wissels omdat Kira haar rentree maakte maar nog niet 100% kon meedraaien. Kortom, het was even zoeken voor de meiden. Het scoreverloop ging gelijk op met 1-1, 2-2, 3-3, 5-5. De combinaties liepen net echt lekker en we waren wat onrustig. Vooraf hadden we afgesproken dat wij snel wilden spelen. Dit werkte niet goed omdat Victoria eigenlijk ook best snel terug was. De ruststand was uiteindelijk 5-6, we hebben geen enkele keer achter gestaan, maar het was allemaal niet best. Gelukkig was Demi met 4 goals de redding in de eerste helft.

In de rust vroegen Angela en Kees aan de meiden hoe dit nu kan? De analyse van de meiden was ook meer rust, nauwkeuriger schieten en koppie erbij. Suus die veel last had van haar enkel, beet nog even op haar tanden voor de tweede helft.

De tweede helft verliep beter. Met rustig handbal waarbij wij de bal minimaal 3x rond ging, kregen we meer ruimte en grip op Victoria. De doelpuntenmakers in de tweede helft waren divers en we scoorden in totaal 10x: Joann – die echt niet wilde en kon verliezen (3x), Kira – die eindelijk weer kon meespelen en van afstand schoot (2x), Ayden – die heerlijk in het gat van de cirkelspeelster dook (1x), Demi – die gewoon net als in de eerste helft bleef scoren (2x), Puck – die nu wereldberoemd wordt door haar stuit-schoten (1x) en Rhodee – de vanaf de cirkel zich mooi vrijmaakte (1x). Puck had in de laatste minuten toch veel last van haar arm. We hopen dat ze niet lang in de ziekenboeg beland (want die zit al vol genoeg.. ;-(). De eindstand was uiteindelijk 8-16, maar de overwinning smaakte niet echt heel zoet.

Volgende week spelen we tegen Commandeur en hopen we dat iedereen weer een beetje is hersteld. We gaan het meemaken en tot volgende week.

Kees en Angela

You must be logged in to post a comment Login