Koop een speculaaspop en sponsor de clubkas

Updated: oktober 30, 2018

De speculaaspopactie is weer losgebarsten! Voor de derde keer doet Tornado mee aan het verkopen van overheerlijke speculaaspoppen. Vorig jaar zijn er bijna 1100 poppen verkocht. Dit jaar willen we dit doel evenaren en het liefst natuurlijk overtreffen. Daar hebben wij uw/ jouw hulp bij nodig. Iedereen kan meedoen, koop er 1 voor jezelf, de buren, ouders, broers, zussen, op het werk en draag je steentje bij aan een mooie opbrengst van de clubkas. De jeugdteams hebben allemaal bestellijsten gekregen en gaan langs de deuren.

De poppen van 500gr. zijn slechts 5,- per stuk en worden in mooi cadeauverpakking geleverd. Ideaal cadeau voor Sinterklaasavond of gewoon lekker voor bij de koffie! Bestellingen kunnen tot 18 november door worden gegeven aan je coach (jeudteams) of via brendatijseling@gmail.com.

Vriendelijke groet,

Brenda Tijseling

You must be logged in to post a comment Login