Fysio in de Praktijk introduceert ‘Blessuretijd’

By
Updated: september 23, 2018

Blessuretijd:

Voor handballers is fysio een onmisbaar onderdeel om in topconditie te blijven of weer te komen. Daarom heeft Fysio in de Praktijk ‘Blessuretijd’ geïntroduceerd. Een inloopspreekuur op dinsdagavond van 17:30 tot 18:30 speciaal voor spelers van Tornado. Een afspraak maken is niet nodig. Spelers kunnen dus zo doorlopen met hun blessures voor korte behandelingen en vragen. Hieronder vind je de exacte locatie van de Praktijk op het terrein. 

Supporters en medewerkers lopen natuurlijk ook wel eens een blessure op. Heb je een klacht of heb je twijfels na het bezoek aan een andere fysio?, laten we dan eens afspreken om te kijken of ik je kan helpen. Maak een afspraak via de website, bel of spreek me een keertje aan. Ook kun je de Praktijk aan de Van Loonstraat in Heerhugowaard gewoon eens binnenlopen. 

De Praktijk

Fysio in de Praktijk is onderdeel van de Praktijk. De Praktijk is geen fysio praktijk, sportschool of voedingscentrum, het is alles in één. Wij geloven namelijk dat fysio, fitness en voeding bij elkaar horen. Sámen houden ze mensen in beweging. Wil je op gewicht komen, je revalidatie traject voorzetten of je conditie verbeteren? Wij halen alles uit de kast om jouw persoonlijke doel te bereiken.

Sportieve groet, Chris Entius

Contactgegevens

De Praktijk

Van Loonstraat 1a

1701 AE, Heerhugowaard

072 53 45525

06 4099 9625

hallo@welkomindepraktijk.nl

welkomindepraktijk.nl