Paula de Boer legt spelvisie uit

Updated: september 13, 2018

Op dinsdagavond 11 september jl. vond er bij Tornado een trainers- en coachbijeenkomst plaats voor de F t/m A jeugd. De TC opende de avond en als eerst werd Paula de Boer voorgesteld, trainerscoördinator binnen de vereniging. Zij gaat dit jaar de jeugdtrainers (en -coaches)begeleiden, om zo meer kracht bij te zetten aan het beleidsplan van Tornado.

Paula heeft tijdens deze bijeenkomst een plan gepresenteerd en daarin o.a. handvatten aangereikt aan de trainers- en coaches. Wat zij vervolgens weer mee kunnen nemen tijdens hun training of wedstrijd.

Op deze avond werd ook Chris van Fsyiotherapie de Praktijk voorgesteld, binnenkort meer informatie op de website voor wat betreft een inloopspreekuur wat voor ieder lid van Tornado wordt aangeboden.

Als afsluiting heeft hoofdtrainer Hans Eilers zich voorgesteld, hij geeft aan open te staan voor vragen en/of hulp tijdens trainingen.

Al met al een hele leuke en interessante bijeenkomst.