Wedstrijdverslag C1 – VZV

Updated: september 10, 2018

Vandaag hadden wij een wedstrijd tegen VZV. We waren compleet met twee wissels, dus invallers waren niet nodig. We moesten deze wedstrijd spelen in het Waarland, omdat de velden bij VZV niet goed genoeg meer waren. We hadden VZV van tevoren al goed ingeschat, en wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden.

De wedstrijd werd geopend met een doelpunt voor Tornado. Toen zakte het allemaal even heel erg in. Van een 1-0 voorstand, naar een 1-10 achterstand. De verdediging verslapte wat en kansen werden niet goed benut. De ruststand was 3-14 in het voordeel van VZV.

In de rust kregen we het advies van de coach om niet meer naar de stand te kijken, en gewoon plezier te hebben in het handballen. Hier luisterden wij dan ook goed naar, en begonnen de tweede helft met zeven doelpunten in het voordeel van tornado, en maar 3 in het nadeel. Dat maakte de stand naar 10-17. Toen kwam er een korte periode waarin het allemaal wat minder ging, maar we nog steeds wel goed stonden. VZV begon veel van afstand te gooien, met ballen die er als kanonskogels in gingen. Daarna stond tornado weer stevig op de grond, en maakte een eindstand van 26-16, waardoor we de tweede helft met 12-13 hebben gewonnen.

Het was een leukere wedstrijd dan wij allemaal verwacht hadden, en we hebben het VZV toch nog wel een beetje moeilijk gemaakt door ons koppie niet te laten hangen. Het was een verloren wedstrijd, maar voelde als winst.

Noara de Wit